Näringsliv iTimrå 1 2020

Hallå där Erik Lundberg…

Du är den nye butikschefen på COOP, du har bara varit på plats några dagar, så vi lite nyfikna på dig. Vad du är för en kille?

– Jag kan nog beskrivas som en riktig medelsvensson som bor i Matfors med fru och barn, har både sommarstuga, Volvo och hund.
Se där! En stor eller liten? Hunden alltså?
– Haha, ja, det är en blandras, en liten mix av lite av varje.
Nu är du ny butikschef på Timrås största livsmedelsaffär och har säkert en hel del erfarenhet med dig i bagaget. Hur länge har du jobbat i branschen?
– Jag har jobbat 20 år i livsmedelsbutiker varav de senaste 18 åren har jag varit jobbat inom Coop, så ja, man kan nog säga att jag kan det här.
Men, du ser ju så ung ut?
– Jag började när jag var 16 år, är 36 idag och har 30 år kvar till pensionen, men det är ett roligt arbete och kul att få lära känna Timråborna, så jag kommer att bli kvar här!
Var har du arbetat innan du kom hit, och kommer du att ändra om allting i butiken nu?
–Tidigare var jag på COOP i Bergsåker under fem och ett halv år, det blir ju lite skillnad då den här butiken är tre gånger större. Det jag tycker om särskilt med butiken här i Timrå är att den är så välskött och trevlig samt att vi kan erbjuda Timrås största färskvarusortiment. Det är vi väldigt stolta över så jag kommer inte att ändra på en väldigt fin butik.
Vad är det bästa med själva Timrå tycker du?
– Att allt finns här i Timrå. Man behöver inte alls åka till Birsta!
Då får vi väl säga välkommen till Timrå då, Erik Lundberg!
–Tackar!

Artikeln publicerades i iTimrå 1 2020 på sidan 11